LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Suntem evanghelici si de curand am lansat site - ul crestin www.contracurentului.com pentru a - i ajuta pe gay - i care vor sa renunte la homosexualitate din bisericile evanghelice, dar nu numai. Cautam colaboratori pastori, psihologi si psihiatri crestini care sa ofere consiliere gay - lor dornici de schimbare.
>> publicat de: admin@contracurentului.com

DATA / AUTORRASPUNSURI
2008-07-21 - ID:4022
florrin65@yahoo.com
cititi Rom.cap.1incepand cu vers.18 .... - inlaturarea cauzelor aduce vindecare pt o multime de rele din vita fiecaruia dintre noi blestematii acestia care se ratacesc de la poruncile Tale - - psalm 119, vs21 - -
2008-09-17 - ID:4051
anonim
Exista vindecare pentru toti , dar numai langa Dumnezeu care a luat asupra Sa toate pacatele intregii omeniri. Pentru ca toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. Asa ca intoarce - te astazi la Dumnezeu care este si Tatal tau care te iubeste cel mai mult pe lumea acesta.Nu sta pe ganduri , marturiseste tot pacatul inaintea Tatalui ceresc , varsa - ti inima inaintea aceluia care poate sa ierte tot trecutul tau si mergi inainte cu Domnul Isus , si nu te mai uita inapoi niciodata,CREDE in Domnul ca El poate sa sterga orisice pacat, pentru ca nu este pacat pe care El sa nu - l poata sterge.
2008-09-24 - ID:4061
flory_alina_vip_06@yahoo.com
LUI DUMNEZEU NUI ESTE PLACUT ACEST LUCRU DE ACEEA PRIN RUGACIUNE SI MULTE FAPTE BUNE PRIN POST SI PRIN CITIREA BIBLIEI ACESTI OAMENI VOR SI ELIBERATI DE ACEST DUH RAU DE PACAT INAINTEA LUI DUMNEZEU. ISUS DOMNUL SAI AJUTE SI SAI ADUCA LA PICIOARE LUI LA POCAINTA .AMIN
2008-10-23 - ID:4082
tomafv@yahoo.com
A FUGI DE LUPTA ESTE PERICULOS, A TRAI IMPACAT ESTE CURAJOS. ISUS VA SPUNE CINE MA IUBESTE PE MINE EU II VOI DA O HAINA NOUA! STRICT SECRET ISUS NU A MURIT RE CUIELE CARE LEA AVUT, CI DE CUVANTUL MARTURISIT PE CRUCE DE INSA - SI DOMNUL ISUS, SI ANUME - ACUM I - MI VOI LASA TRUPUL IN MAINILE TALE DOAMNE - . TREI ZILE DE CERCETARE IN CARE DARAMA ZIDURILE MORTII, SI DOBANDESTE CHEIA LOCUINTEI MORTII. SI IN LEGATURA CU SUBIECTUL VOSTRU TOTI FOLOSIM UN VECEU! DACA VEI MURI ACUM ? CE - TI PASA. ESTI TU IMPACAT CU DOMNUL ISUS HRISTOS, CA EL SA POATA SCHIMBA? S - AU OARE TU VREI SA - I IEI LOCUL, CAUTAND SUBIECTE DE SALVARE A OMENIRII, CHIAR SI ACEEA PAGANE.
2008-10-23 - ID:4083
admin@contracurentului.com
Ce legatura are WC - ul?
2008-10-23 - ID:4085
crestinul_2008@yahoo.com
Eu nu te inteleg deloc!Fii te rog mai explicit!Ca prea filozofezi!Isus a vorbit simplu de L - au inteles toti cei care au vrut sa - L inteleaga!Ce vrei sa spui cu A FUGI DE LUPTA ESTE PERICULOS. A TRAI IMPACAT ESTE CURAJOS. Impacat cu ce sau cu cine?! Explica - ne ce inseamna STRICT SECRETUL asta pentru tine. Si ce inseamna sau ce vrei sa spui TOTI FOLOSIM UN VECEU?!
2009-01-24 - ID:4190
ninu_eagle@yahoo.com
nu ar fi mai bine sa va rugati ca DUMNEZEU sa - i schimbe......??????????? Ce crezi ca poti face tu....??? Eu nu zic sa nu faci nimic, dar Biblia spune ca singurul care poate schimba un om e DUMNEZEU DUHUL SFANT! Cel mai bine si cel mai sigur pt ca sa vezi o schimbare in ei punete pe post si rugaciune si atunci cred ca este aproape imposibil sa nu vezi raspunsul din partea lui DUMNEZEU!
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA