LISTA SUBIECTE SUBIECT NOU |
| SUBIECT: Cand m - am nascut, nu stiam nimic de mine, nici macar ca traiesc. Dar plangeam, deci simteam suferinta ... zambeam, deci simteam fericirea. Cand eram putin mai mare, am ajuns la gradinita, unde, parca de la inceput, eram bataia de joc a majoritatii colegilor. Mai departe intre timp, am facut epilepsie, un motiv in plus pentru a fi la scoala, luat in bataie de joc, sau ignorat ... sau lumea sa creada despre mine tot ce nu trebuia. Am tacut, si am indurat ... iar in gandul meu, vorbeam mereu cu Dumnezeu. Ce am facut pana azi, ramane intre mine si El, important este ca am ajuns azi sa i multumesc Domului pentru anii ce au trecut, pentru cat am suferit, pentru ca am fost bataia de joc a multora, pentru toate gandurile negative, pentru tot ce a fost mai rau in viata mea ... asta pentru ca toate acestea, au reusit sa faca din caracterul meu unul foarte puternic, au reusit sa ma faca foarte credincios, printre altele a avut loc si o un fel de - autoeducare - , si multe alte avantaje ... De aceea, priviti si voi partea buna, nu doar cea rea ... vorba este si va ramane mereu In tot raul e si un bine ... >> publicat de: nicekiss@inbox.com |
| DATA / AUTOR | RASPUNSURI | |
| Dar raul nu trebuie dorit pentru ca Dumnezeu e Binele si Iubirea.E adevarat ca Dumnezeu ne da diverse incercari pentru a ne masura credinta,insa........daca in adevar si in tot raul e un bine nu stiu daca e o atitudine corecta.Dumnezeu e unicul bine pe care trebuie SA - L tintim. | ||
| Nu poate exista bine in rau ,ci raul e transformat in bine de Dumnezeu,si ceea ce credeam ca e rau ,poate fi schimbat de Domnul in inceputul schimbarii noastre, iar acel rau sa fie incercarea din care am iesit biruitori, nu singuri,ci cu ajutorul Lui Dumnezeu. | ||
| Toate lucrurile lucreaza spre binele celor ce Il iubesc pe Dumnezeu...recunuastem k incercarile ne calesc in viata si uneori e chiar greu dar Domul nu ingaduie nici o data mai mult dekt putem noi purta...El ingaduie incercarea si gaseste prilejul de a iesii din ea.Viata e o lupta pt toti...cien va rabda pana la sfarsit...va biruii...GBU | ||
| da e adevarat poate ca in tot raul e si un bine dar atunci cand un mare rau se abate asupra ta e f greu sa vezi binele din el, ce sa spun ma bucur ca esti puternic si ai reusit sa mergi mai departe in pofida a tot ceea ce ai patit in viata asta, esti norocos poate ca ai ales calea asta , multi aleg alceva .... | ||
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT ![]() | ||
PAGINA ANTERIOARA |