LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: vreau sa stiu care este adevar pocainta primesc cu duhul sfint sau botezul? am observat ca Isus a trait pina la 30 ani si nu avea duhul sfint cind a bobezat atunci....

DATA / AUTORRASPUNSURI
2008-09-24 - ID:4064
flory_alina_vip_06@yahoo.com
CUNOASTE L PE DUMNEZEU SI PE ISUS CIT MAI MULT PRIN CITIREA BIBLIEI SI RUGACIUNE SI VEI PRIMI DUHUL LUI DUMNEZEU . O SA FIE CU TINE TOT TIMPUL SI O SATI SPUNA TOT CE E BINE SA FACI SI CE NU E BINE .DOAMNE IARTANE SI AJUTANE SA FAVEM VOIA TA .AMIN
2008-11-01 - ID:4090
z.andrei@yahoo.com
Isus este fiu de Dumnezu,iar duhul Sfant ii este supus Tatalui dar si lui. Sa nu uitam ca Isus la varsta de 12 ani invata pe inteleptii teplului,lucru care un om l - ar face doar cu darul duhuluiintelepciunea.Consider ca Duhul a venit peste Isus la Botez in chip simbolic pentru ca noi sa credem ce este El si ca acesta este cu El, pentru ca duhul era de mult cu El.Asa este si la noi crestinicine zice din toata inima cu convingere si frica , ca Isus este Domnl o zice doar prin Duhul stim ca avem lumina ca am ajuns sa - L cunoastem dar putin stiu ca au Duhul Sfantplinatatea si asta o pot vedea doar daca staruieste si cere.
2009-06-06 - ID:4284
anonim
la a doua intrebare intrebare isus nu avea nevoie de botez cu duhul Sfant isus avea Duhul fara masura pt.ca El ca si duh venea din Dumnezeu .Isus nu avea pacat ,deci avea partasie cu Dumnezeu ,mai concret ISUS VORBEA DIRECT CU Dumnezeu ,Isus era Lumina lumi,El era proroc,invatator vindecator si totul nu era nevoie de duhul sfant ca mangaetor El eratotul pt.lume.cum se manifesta puterea lui Dunmezeu prin El nu este treaba noastra la prima intrebare daca ai crezut nu ceea ce ai inteles,in lucrarea lui Hristos Isus facuta pe pamantul vostru esti nascuta din nou in duh prin Duhul sfant nu din voia ta nici din voia vreunui om sau alta putree sunt un oarecare Apostolal lui hristos
2009-06-06 - ID:4285
anonim
la a doua intrebare intrebare isus nu avea nevoie de botez cu duhul Sfant isus avea Duhul fara masura pt.ca El ca si duh venea din Dumnezeu .Isus nu avea pacat ,deci avea partasie cu Dumnezeu ,mai concret ISUS VORBEA DIRECT CU Dumnezeu ,Isus era Lumina lumi,El era proroc,invatator vindecator si totul nu era nevoie de duhul sfant ca mangaetor El eratotul pt.lume.cum se manifesta puterea lui Dunmezeu prin El nu este treaba noastra la prima intrebare daca ai crezut nu ceea ce ai inteles,in lucrarea lui Hristos Isus facuta pe pamantul vostru esti nascuta din nou in duh prin Duhul sfant nu din voia ta nici din voia vreunui om sau alta putree sunt un oarecare Apostolal lui hristos
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA