| DATA / AUTOR | RASPUNSURI |
2008-12-08 - ID:4117 anonim
|
|
Prietenul meu.......Nu vorbi despre diavol.Oricum la cate rele face ii mai dam si noi apa la moara.Diavolul oricum va ingenunchea lumea materiala cunoscuta pentru ca planul lui e perfect si se potriveste de minune pentru acest lucru.La fel cum Dumnezeu are de a face cu sufletul diavolul are de a face cu materialul.Noi pe diavol oricum i - l recreem zi de zi pentru ca toata omenirea cu exceptia unei mase infime de sfinti plateste pretul slabiciunii in cele mai multe cazuri sau al luptei contra diavolului dar vai putini sunt aceia - ma intelegi?
|
2008-12-08 - ID:4118 anonim
|
|
Si inca ceva sa nu uit....Tu cum poti sa spui ca epilepsia e o conditie indispensabila de primire a Duhului Sfant? Gresesti...Eu banuiesc de ce crezi asta.Pentru ca te lasi condus de aparente.de stereotipuri.Si de asemenea mai crezi ca un epileptic e mai putin predispus la tentatie.Dar vezi tu.......Cum a devenit acel om epileptic sau schizofrenic? Prima data incearca sa gasesti raspuns la aceasta intrebare.Eu incerc sa - ti dau o solutie.Poti sa ma asculti sau nu.
|
2008-12-16 - ID:4137 anonim
|
|
Eu nu iti prea inteleg revolta.Poate imi explici mai clar care e in fond probleme.E o problema ca sunt reprezentanti ai bisericii care nu fac Voia Lui Dumnezeu.Asta e de cand lumea.Noi nu trebuie sa facem ca ei,si mai ales sa nu - i ascultam.
|
|
Vai dar cata dragoste emana mesajul tau,oricine ai fi.Cred ca avand aceasta atitudine ai sa iei locul cu mult inaintea tuturor celor pe care i - ai infierat.Dumnezeu nu ramane dator cu nimic.Nu cred ca ai ceva pe care sa nu fi primit.Din prisosul inimii sa inteleg ca vorbesti cu atata inversunare.Imi permit sa cred ca Isus ar fi procedat altfel.
|
|
9.Arhanghelul Mihail, cind se impotrivea diavolului si se certa cu el pentru trupul lui Moise, n - a indraznit sa rosteasca impotriva lui o judecata de ocaraa, ci doar a zis - Domnul sa te mustre! -
10.Acestia, dimpotriv259, batjocuresc ce nu cunosc, si se pierd singuri in ceea ce stiu din fire, ca dobitoacele fara minte.
11.Vai de ei!... epistola soborniceasca a lui Iuda
|
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT  |