LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Oare ce ? Exista azi boli, epilepsie, schizofrenie, etc ... care in unele cazuri, au ca efect halucinatiile. Dar oare ce se intampla cu mine ? In timpul unei crize mai adanci a schizofreniei pe care spun psihologii ca o am, mergeam la nasa mea, iar cand am deschis usa sa intru, lumina becului mi - a orbit ochii, iar eu i - am inchis. In timp ce aveam ochii inchisi, mi - a aparut in imaginea aceea intunecata de obicei, o cruce rosie foarte stralucitoare, cu niste linii perfect drepte, incojurata total de negru. Acum, eu sunt distrus mental. Pe o parte medicii o numesc boala, pe alta parta citesti in tot felul de articole pe siteuri religioase ca SEMNUL FIULUI OMULUI este Crucea, si ca sa va vedea pe cer, iar ei pe siteurile lor religioasa explica ca cerul ar fi defapt, credinta, noua biserica, adevarata credinta, ceea din interior. No amu eu ce sa cred ? Cuvantul omului de rand, ca e medic sau psiholog ? Sau Cuvatul Domnului, scris in testamente si in Bilbii ? Ca urmare, ori am o boala si cu asta basta ? Ori am vazut eu semnul Fiului Omului, iar cerul ar fi fost credinta mea, noua biserica adevarata, interioara ? oamenii, eu vb f serios, ajutatima cu niste pareri, idei orice ar fi ... caci eu de unul singur, am riscul sa ajung in spital legat cu lanturi de bat, daca nu imi clarific aceasta situatie ! Si ce sa fac ... sa merg la medici care iti zic ca nu exista asha ceva ca nush ce, sau sa merg la preoti care imi zice ca vai ca tu ai vazut semnul ... Of doamne, viata asta ...intr - adevar dupa aceea halucinatie, cu crucea, tin sa va spun ca era o cruce rosie, dupa acel moment cu halucinatie, mi s - a schimbat mult viata, modul de gandire, eu consider ca am devenit mai intelept, mai credincios, ma bun cu oamenii, si fac fatza mai usor greutatilor care apar in viata. Ma simt mai iubit de catre Dumnezeu, si nu stiu de ce am o incredere foarte mare in El ca in Iubirea Lui, adik cred ca ma iubeste, si ca atat de mult ma iubeste incat va avea el grija ca mie sa imi merga bine, ca nu voi afectat de farmece vrajeli etc, si ca voi scapa cu ajutorul Lui de toate problemele. Apropo ... chestea cu apocalipsa, cica semnul Fiului Omului, care este Crucea, si se va vedea pe cer care daca studiatii apostolii numesc credinta adevarata, bazata pe iubire, biserica interioara ca fiind cerul, ce sa zic ? ca eu am primit un semn ca se aproprie apocalipsa cu adevarat ? A Acum eu astep parerile si opiniile voastre, ajutorul ... desi in inima mea cam banuiesc ce se petrece, si daca eu as spune ,nu ar suna pentru unii decat ca alte aberatii ale unui schizofrenic ... Danke shoon
>> publicat de: supremmesoldier@yahoo.com

DATA / AUTORRASPUNSURI
2008-08-20 - ID:4041
anonim
In Biblie nu scrie caci crucea este semnul Fiului Omului.Nu gasim in nici un loc acest lucru.Scrie despre semnul Fiului Omului ,dar nu se dezvaluie care este.
2008-09-01 - ID:4044
helmy_dusca@yahoo.com
Salut, Helmy ma numesc ... eu personal nu pot sa - ti dau o interpretare la ce s - a intamplat cu tine . Dar pot sa - ti spun ca eu personal ori de cate ori am avut probleme, necazuri, griji, suferinte ... etc ... L - am rugat pe bunul Dumnezeu Tatal Ceresc in Numele Fiului Sau Domnul Nostru Isus Hristos s - a ma ajute. Am primit de fiecare data raspuns, ptr. ca am perseverat in rugaciune si mi - am dat silinta sa respect si sa indeplinesc poruncile Lui. De cand Bunul Dumnezeu a intrat in viata mea, nu exista zi in care sa nu - i multumesc pentru tot si pentru toate binecuvantarile sale cat si pentru atingerile de nuia pe care mi le - a dat in Numele Fiului Sau Domnul Nostru Isus Hristos. Iti recomand sa faci acelasi lucru ... seara cand este liniste si aproximativ toata lumea doarme ... adreseaza - te in mod direct Bunului Dumnezeu, ca si cand ai vorbii Celui Mai bun Prieten. Spune - I care - ti sunt grijile, problemele, durerile ... la modul cel mai deschis si sincer caci Domnul iti cunoaste toate gandurile si faptele si vorbele pe Domnul nu poti sa - L minti sau sa - L pacalesti. Persevereaza in rugaciune catre Dumnezeu Tatal prin Domnul Isus Hristos, caci Domnul Isus Hristos este Calea, Adevarul si Viata. Nu - ti recomand sa faci rugaciuni pompoase sau grandioase, ci rugaciuni sincere din tot sufletul si din toata inima ta. Bunul Dumnezeu Tatal Ceresc sa te binecuvinteze prin Harul Domnul Nostru Isus Hristos. Amin
2008-12-07 - ID:4116
harie_vasile@yahoo.com
citeste.biblia.si,lasa.pe.Pe.DOMNUL - - ISUS.HRISTOS.SAFIE.PASTORUL - - TAU.CEL.BUN.siISAIA.53.si.marcu.10.vs.46.si.posteste.vinerea.si.nu.te.lua.dupa.doctori.lumesti.ci.mergi.du.DOMNUL.ISUS.HRISTOS - - MEDICULSUPREM
2009-01-01 - ID:4162
veltanliviu@yahoo.com
Raspunsul ti l - ai dat singur.Tu afirmi ca esti mai bun mai intelept si mai credincios in Dumnezeu.Dupa cate stiu eu a fi astfel nu e un lucru rau.Probabil ca ai avut o viziune.Probabil.....Sa crezi in Dumnezeu,si sa citesti Biblia pentru a te lamuri.Daca sa crezi in psiholog biblia nu afirma nimic legat de asta.Sa fi insa impacat cu tine insuti,si sa te rogi.Rugaciunea are puterea de a te linisti si a - ti purifica gandurile.Cred ca tu ai suferit din ceea ce descrii probabil o trauma de un fel sau altul.Asta nu te face un om rau,dar asa cum afirmi tu te dezorienteaza.Tot Dumnezeu e solutia.Insa sa stii ca nici psihologul nu ar fi totusi de neluat in seama.Ai cerut un sfat iar eu am incercat sa ti - l ofer,dupa cum am crezut eu de cuviinta.Sper ca ti - am fost de ajutor.
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA