LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: DE CE SE NUMESC CRESTINI SI FAC MULTE PACATE INAINTEA LUI DUMNEZEU? MA REFER LA CRESTINII ORTODOXI.
>> publicat de: flory_alina_vip_06@yahoo.com

DATA / AUTORRASPUNSURI
2008-09-27 - ID:4066
nicekiss@inbox.com
Ne numim crestini ortodocsi si facem pacate inainte Lui, asha cum si eu am vazut un preot de la alta religie, iesind din bar beat critza ... deci daca el face, noi ca oamenii de rand ce facem ? De la cine invatam ? Dar nu asta am vrut sa zic ... Nu generaliza, si nu fi mandra in tine, pentru ca sigur si printre adeptii religiei tale, sunt multi pacatosi ... si apropo, mandria , e un mare pacat ... pe care nimeni nu sil poate controla usor ... de aceea, nu te mai crede ingerash ... te rog. Suntem fiinte spirituale cu experiente umane, experiente care ne pregatesc pentru ceea ce urmeaza ... Oare crezi ca pe pacatosi, adik pe cei ca mine, nu i pregateste viata asta pentru ceva ? Nu talharul a mers in rai cu Isus ? De ce ? Ca doar a fost un criminal ...
2008-10-03 - ID:4072
anonim
Eu cred ca toti omamenii sunt pacatosi indiferent de religie, pentru ca un titlu nu te face neprihanit in fata lui Dumnezeu, ci credinta in El si trairea dupa Cuvantul Lui. Crestinii sunt oamenii care cred in Isus, adica accepta ce a facut El si atat pentru uni, iar pentru altii, incep sa traiasca dupa voia Lui. Un adevarat crestin ar trebui sa traiasca cum a trait Isus si cred ca este posibil. Totusi, eu, nu am intalnit inca un om despre care sa pot spune ca este un adevarat crestin, cu adevarat ca Isus. Sunt oameni care incearca sa fie adevarati crestini.
2008-10-06 - ID:4075
flory_alina_vip_06@yahoo.ro
NU SINT MANDRA PT CA ESTE UN MARE PACAT DAR TREBUIE SA FACEM CIT PUTEM VOIA LUI DUMNEZEU SI EU GRESESC MULTE PACATE AM FACUT SI EU SI CU VOIA SI FARE VOIA MEA DAR INCERC PE CIT POSIBIL SA NU LE MAI FAC . DUMNEZEU SA NE AJUTE SA FACEM NUMAI VOIA LUI .AMIN
2008-10-30 - ID:4088
anonim
Sa nu judecam pe nimeni, pt ca vom fi judecati. Sa ne uitam prima data la barna din ochiul nostru si apoi la paiul celui de langa noi. Asa spune cuvantul Domnului Nostru Isus.
2008-12-16 - ID:4136
veltanliviu@yahoo.com
Nu doar crestinii au pacate.De multe ori avem tendinta sa ne uitam la orientarea religioasa.Dar orientarea religioasa nu e Creatie a Lui Dumnezeu.Oare Dumnezeu nu a Zis ca atunci cand vom actiona toti ca unu si unu ca toti va fi pace in lume.Nu Dumnezeu spune in fond ca atunci cand puterea dragostei invinge dragostea de putere e pace in lume.Religia e din pacate putere.Nu vedeti ca orice orientare religioasa e o ALTA CALE de a ajunge la DUMNEZEU fiind controlat de institutii numite biserici.Unde - i adevarul personal intr - u cunoasterea Lui Dumnezeu aici?
2008-12-24 - ID:4151
anonim
eu nu sunt de parere k trebuie sa te iei dupa preot,sau dupa cine vezi tu.aici se aplica f.bine proverbul fa ce zice popa nu ce face el.fiecare religie are uscaturule ei care,din pacate influenteaza pe foarte multa lume.dar indiferent de religie.noi trebuie sa privim la Dumnezeu si sa facem ce ne spune EL,in BIBLIE
2009-01-10 - ID:4174
ninu_eagle@yahoo.com
crestini ortodocsi fac ceea ce fac pentru ca ei asa au fost invatati in religia ordodoxa sa faca! li se spune doar k trebuie sa vina si sa se confeseasca de pacatele lor si in rest pot sa traiasca asa cum vor, si cand e vb de a te duce la alta religie nu te lasa pt k nu o sa mai ia bani de pe tine la inmormantari la nunti la botezuri si la altele! asa e facuta religia incat sa nu cunosti k defapt tu poti sa il cunosti pe DUMNEZEU si sa nu mai ai nevoie de un om care sa traga bani de pe tine si sa pretinda ca este mijlocitor intre tine si DUMNEZEU! defapt pentru ei nu DUMNEZEU e DUMNEZEU ci preotul! Popa!
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA