LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Dumnezeu ne ofera, atunci cand venim pe lume, si problema, dar si solutia. Uneori e adevarat ca daca nu cautam solutia nu o gasim. Adevarul e ca noi suntem responsabili pentru fiecare clipa a viitorului nostru. Isus e in fiecare dintre noi. Asta se stie. Noi trebuie sa i permitem lui, sa i dam putere, ca de acolo dinnauntrul nostru, sa lumineze si sa topeasca tot ceea ce este mai rau. De aici, cred eu , legea Karma care spune asha - - - Orice cauza are un efect, si orice efect rezultant, si orice efect devine la randul lui, o cauza a unui alt rezultat. - - - Tot ceea ce facem, ne reprezinta de azi incepand, viitorul. Bem ... influenteaza tot viitorul. FUmam, la fel. Mergem la biserica, la fel .... Si se mai spune asha - - - Carei forte exterioare, fie auzite, vazute, sau altfel exprimate, i vei permite tu sa iti influenteze viata si cultura ta - - -
>> publicat de: nicekiss@inbox.com

DATA / AUTORRASPUNSURI
2008-10-23 - ID:4084
victor_802006@yahoo.com
Ce religie aveti? Ce are karma cu Isus?
2008-10-23 - ID:4086
nicekiss@inbox.com
Dar ce are tipul religiei cu caracterul omului ? Ca eu sunt Crestin Ortodox are de a face ceva cu ce am scris ? Legea Karmei care face parte din legile divine, pe langa a reflectiei polarizarii unimii si a ritmului plus altele, explica felurile cum decurg lucrurile in lume, lasa - te de Dumnezeu.
2008-12-16 - ID:4135
anonim
Te contrazic putin pentru ca a merge la biserica doar de dragul de a merge cum din pacate se intampla prin contemporaneitatea noastra nu influenteaza nici un viitor.Are cel mult un efect in a influenta viata tot in rau.Eu cred ca poti sa mergi la biseric spre a respecta adevarul crestinesc si a trai crestineste da dupa aia nu sa mergi la carciuma sau sa te certi si sa te injuri iar lista poate continua.Si daca tot vorbim de cauza si efect,de multe ori o injuratura de exemplu are efect violenta.Deci ideea e ca un rau mai mic produce un rau imens.Asa ca nu e vorba goala in a ne autocontola gindurile.Ceea ce e intr - un fel extrem de greu dar nu imposibil.Pentru asta trebuie insa sa ne rugam de mai multe ori pe zi .Dar cati se roaga?
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA