| DATA / AUTOR | RASPUNSURI |
|
Salut. Imi pare rau pentru tine. Eu am trecut prin ceva asemanator cu o fata. Si nu regret. A fost o lectie. O lectie frumoasa, pe care la scoala nu o inveti. La urma urmelor legile divine, si - au facut treaba in ceea ce u tocmai ai patit. Sfatul meu este sa iti lasi pendulul sufletului, sa alterneze mai mult si mai rapid intre partea alba si parta neagra a vietii, si sa privesti mereu din mai multe perspective o psibila relatie sau relatia curenta. Poate chiar si din perspectiva prietenei tale. Niciodata nu e doar alb sau negru, doar exista mii de nuante de gri. Intelegi ? Scoate ce mai bine din experienta asta a ta, si ceea ce e rau, nu ignora, asuma - ti raspunderea, cerei scuze, si probabil ca data viitoate, nu vei mai gresi la fel. Succes
|
|
Buna. Imi pare rau... Cea mai minunata solutie este sangele Domnului Isus. Este bine ca te simti asa, Domnul iubeste pe cei cu inima zdrobita. Spune - I Domnului ca te pocaiesti si vrei sa o iei de la capat. El o sa - ti dea o viata noua prin Duhul Sfant. Apoi roaga - te in legatura cu aceasta tanara. O sa ma rog pentru tine. Pa pa.
|
2008-12-16 - ID:4134 anonim
|
|
Pai,daca ai gresit ai platit.Asta e legea in lumea divina si umana.Insa eu cred ca nu ai dreptate cand spui ca ea te socoteste un pacatos pierdut.Nu cumva tu ai ajuns sa crezi asta fara sa ai motive.Pentru ca la urma urmei probabil ca v - ati si iubit,daca asa a fost Voia Lui Dumnezeu sa fiti impreuna.Eu zic sa va impacati sufleteste - Nu in sensul de a fi impreuna si sa ramaneti in continuare amicicamarazi.Pana la urma asa e crestineste si mai ales preferabil.Eu nu cred in ideea potrivit carora cei care au fost impreuna la un moment dat fie ca au fost prieteni sau iubiti sa ajunga sa nu - si mai vorbeasca sau sa se evite,sau sa tina ranchiuna.E cea mai mare greseala si repet nu e crestineste.Mai apoi ce conteaza in fond intre doi oameni experienta personala impartasita spre Voia Lui Dumnezeu sau rivalitati personalecare apropo pot fi uitate si care au si alte efecte mai tirziu.
|
|
eu iti spun cauta pe DUMNEZEU mai mult de cat sa cauti sa ai o relatie cu fata asta si vreau sa - ti spun k dak ea este fata pe care DUMNEZEU a pregatit - o pentru tine atunci sa sti caci cu ea vei fi dar dak nu este ea in planul lui DUMNEZEU pentru tine atunci sa sti k are ceva mai bun pentru tine! asta e ce traiesc eu. Am avut o prietena si am facut la fel ca si tine dar pe urma am cautat pe DUMNEZEU si am inteles k am pierdut - o din cauza k defapt nu ea imi era menita sa - mi fie alaturi dar eu nu am reusit sa vad asta pt k eu credeam k ea era fata pe care DUMNEZEU A PREGATITO PT MINE! eram orbit de faptul k era frumoasa si k ma intilneam zilnic cu ea! dar totusi nu era ea cea pe care o asteptam din partea lui DUMNEZEU!!!
|
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT  |