LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: nu inteleg,,,vreau sa stiu si sa - mi raspundeti la intrebarea mea,cum se explica, - vorbeste nebunului dupa nebunia sa - !astept raspuns.domnul fie cu toata lumea,amin!
>> publicat de: anghelpetru@yahoo.co.uk

DATA / AUTORRASPUNSURI
2008-11-01 - ID:4089
z.andrei@yahoo.com
Parere Nu trebuie sa raspunzi rastit si pe un ton tare, dar trebuie sa - i raspunzi ca sa nu se creada intelept.O data si bine si asta dupa ce el insista in nebunia lui intrebare.
2008-12-16 - ID:4133
anonim
Inseamna a nu te lasa sedus de vorbele nebunului.Inseamna a ramane constant in credinta ta si a incerca sa - l faci pe nebun sa se schimbe si sa se intoarca la Isus fara a ajunge sa faci ce face el.Adica ceva de genulDaca nebunul huleste contra Lui Dumnezeu sau face blestematii sau incearca sa te prinda in adevaruri lumesti tu esti dator sa nu - l asculti si de multe ori sa nu iti mai prinzi mintea cu el daca ai incercat toate solutiile pe care tu le crezi posibile ca sa - l convingi ca nu traieste dupa Voia Lui Dumnezeu.
2008-12-18 - ID:4142
ninu_eagle@yahoo.com
Hmmm buna intrebare, dar raspunsurile nu sunt nici macar pe departe ceea ce iti trebuie tie in Viata! Daca citesti pilda celor 10 fecioare ISUS acolo numeste intelepte pe cele 5 fecioare care au ulei in candele, si numeste nechibzuite care este sinonim cu nebune pe cele 5 care nu au ulei in candele. Matei 151 - 13! In acelasi timp in Matei 721 - 27 ISUS numeste intelept sau om cu judecata pe aude cuvintele lui si le face, ca si cind si - ar zidi casa pe stanca, si numeste nebun sau om fara minte pe cel ce isi zideste casa pe nisip sau pe altceva decit pe stanca, om care aude cuvintele lui ISUS dar nu le face!!! Deci nebuni sunt la tot pasul!!! Mare atentie!!!
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA