| DATA / AUTOR | RASPUNSURI |
|
Lasa sa existe. Poate pentru tine nu e important sa existe, insa pentru unii e foarte frumos sa existe acest forum.
|
2008-12-03 - ID:4113 anonim
|
|
Deci tu zici ca de fapt nu ne furam singuri caciula cu acest forum? Pai atunci ar trebui poate sa vorbim mai cu rost despre anumite subiecte
|
|
Acum vreo 5 ani am postat si eu o intrebare pe tema biblica pe acest site. Nu avea conotatie sexuala nu nimic. Concret e vorba despre un subiect care m - a pasionat mult si anume muntele Horeb. Speram cu sinceritate si naivitate ca voi gasi pe cineva interesat de subiect si vom face un schimb de parerei in spirit crestin si constructiv. Spre dezamagirea mea, am primit tot felul de comentarii care mai de care mai pestrite. Lumea pur si simplu isi batea joc de intrebarea mea. ba ca la ce ma ajuta sa stiu despre muntele lui Dumnezeu, ba ca nu caut pe Dumnezeu etc bla bla bla. In realitate, oameni care nu sunt interesati cu adevarat de viata crestina vin si isi bat joc intr - un mod cat mai original. Poate ca unii posteaza comentarii numai sa se afle in treba, si mai pun si cate o intrebare despre sexualitate, ca sa mai pipereze batjocura. Am renuntat de atunci sa mai postez ceva. Nu vreau sa se mai faca circ pe seama intreabrilor mele.
|
|
as vrea eu sa vorbim daca vrei despre muntele Horeb! Sunt destul de nou pe forum, nu stiu ce ai vrut sa vorbesti despre muntele Horeb dar daca vrei sa - mi apui si mie putem sa discutam pe tema asta! Sunt deschis! Astept raspuns de la tine.
|
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT  |