LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Eu nu stiu ce sa mai cred despre subiectele de pe acest forum.Trebuie sa marturisesc ca multe dintre aceste subiecte nu isi prea au rostul.Adica intrebari de genul - Pot sau nu pot sa am relatii sexuale inainte de casatorie? - Dar oare Biblia nu e destul de clara in aceasta privinta? De ce unii pun intrebari doar de dragul de a le pune? Eu cred ca multi incearca sa se auto - disculpe de un comportament de care sunt vinovati.Atunci o fac pe - nestiutorii - si pun intrebari fara rost.Din pacate foarte multe intrebari sunt astfel.Pentru ca una e sa intrebi despre Dumnezeu si sa discuti despre credinta cu Biblia in mana si alta e sa te bazezi pe simple supozitii,sau sa construiesti scenarii cum fac majoritatea de pe acest forum.Personal cred ca ar trebui fiecare dintre noi sa ne uitam putin in sufletul nostru si sa ne dam seama ca din pacate de multe ori suntem extrem de schimbatori si ca nu facem Voia Lui Dumnezeu.Atunci poate am invata ce este iubirea si iertatea adevarata.Si poate am mai invata ca doar cu un suflet curat putem schimba ceva.Personal eu am multe defecte care nu plac lui Dumnezeu.De o multime de vreme incerc sa le constientizez eu insumi fara a tine cont de ajutorul lui Dumnezeu.Eu nu judec pe nimeni.Nu ma intelegeti gresit.Nici nu am pretentia ca sunt perfect - Va intreb doar daca acest forum ar trebui cu adevarat sa existe,sau subiectele discutate aici duc la o mare pacaleala.

DATA / AUTORRASPUNSURI
2008-12-01 - ID:4110
nicekiss@inbox.com
Lasa sa existe. Poate pentru tine nu e important sa existe, insa pentru unii e foarte frumos sa existe acest forum.
2008-12-03 - ID:4113
anonim
Deci tu zici ca de fapt nu ne furam singuri caciula cu acest forum? Pai atunci ar trebui poate sa vorbim mai cu rost despre anumite subiecte
2008-12-12 - ID:4124
crocolaur@yahoo.com
Acum vreo 5 ani am postat si eu o intrebare pe tema biblica pe acest site. Nu avea conotatie sexuala nu nimic. Concret e vorba despre un subiect care m - a pasionat mult si anume muntele Horeb. Speram cu sinceritate si naivitate ca voi gasi pe cineva interesat de subiect si vom face un schimb de parerei in spirit crestin si constructiv. Spre dezamagirea mea, am primit tot felul de comentarii care mai de care mai pestrite. Lumea pur si simplu isi batea joc de intrebarea mea. ba ca la ce ma ajuta sa stiu despre muntele lui Dumnezeu, ba ca nu caut pe Dumnezeu etc bla bla bla. In realitate, oameni care nu sunt interesati cu adevarat de viata crestina vin si isi bat joc intr - un mod cat mai original. Poate ca unii posteaza comentarii numai sa se afle in treba, si mai pun si cate o intrebare despre sexualitate, ca sa mai pipereze batjocura. Am renuntat de atunci sa mai postez ceva. Nu vreau sa se mai faca circ pe seama intreabrilor mele.
2008-12-18 - ID:4141
ninu_eagle@yahoo.com
as vrea eu sa vorbim daca vrei despre muntele Horeb! Sunt destul de nou pe forum, nu stiu ce ai vrut sa vorbesti despre muntele Horeb dar daca vrei sa - mi apui si mie putem sa discutam pe tema asta! Sunt deschis! Astept raspuns de la tine.
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA