LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Ce este Bioenergia.E legata de spiritualitate,credinta sau din conta e o practica satanica.As dori sa - mi spune - ti daca Isus atunci cand a facut minunile descrise de catre Biblie a folosit in fond bioenergia.Daca nu e asa inseamna ca multi isi pierd sufletul crezand in aceasta practica.

DATA / AUTORRASPUNSURI
2008-12-18 - ID:4139
anonim
bioenergia exista pentru ca noi o creiem, noi existam pentru ca DUMNEZEU ne - a creiat, ISUS este DUMNEZEU, inseamna ca EL poate face ce vrea EL pt k in fond EL o creat toate lucrurile.
2008-12-22 - ID:4147
anonim
Bioenergia energia emanata de corp? Minunile pe care le - a facut Isus au fost variate si nu cred ca au fost facute cu ajutorul bioenergiei ci cu puterea Lui dumnezeiasca. De fapt chiar fariseii l - au denigrat Matei 1222 - 37 spunand ca El face minuni cu ajutorul lui BeelzebulDomnul dracilor, in timp ce Isus le raspunde ca El a facut minunea cu Duhul lui Dumnezeu. Bioenergia este cunoscuta pentu masele largi abia de aprox. 30 de ani. Consider ca oamenii o folosesc, ca pe orice lucru pe care omul il poate controla, si in scopuri bune si mai putin bune.
2008-12-23 - ID:4148
anonim
Nu bioenergia emanata de corp.De fapt da intr - un fel.Ma refer la campurile energetice localizate in anumite zone ale corpului.Daca stii cum sa actionezi asupra lor poti vindeca si de boli incurabile? Asta intreb eu intr - un fel? Isus cunostea conceptul de camp energetic la modul in care spui tu ca e cunoscut de 30 de ani?
2008-12-26 - ID:4155
anonim
Practica satanica....Ce anume??? Bioenergia???Chiar si din etimologia cuvantului - - bioenergie - - iti poti da seama ce poate sa insemne...Pe la scoala nu prea ai trecut,nu? bios viata,energiaenergie...Acum e clar??
2008-12-26 - ID:4156
anonim
Aiureli mai mari decat ceea ce apare aici ca raspunsuri,nu am mai vazut ...E trist,dar adevarat...Scoala nu prea mai are cautare,de aceea apar tot felul de aberatii si greseli gramaticale si de nestiinta a insasi naturii umane ,despre Dumnezeu,etc....Vai de noi!!!!
2009-08-01 - ID:4305
anonim
bioenergia e o practica satanica!!!
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA