| DATA / AUTOR | RASPUNSURI |
|
Ai dreptate.Dar ce sa - i faci? Nu vezi ca traim intr - o tara in care manelele sunt la putere? Atata timp cat poporul asta nu se trezeste din letargie si nepasare manelele vor inflori iar tiganii se vor umple de bani.Tu poti sa te implici cel mult la un nivel mai mic.Si ca sa schimbi ceva ai nevoie de bani totusi.Prea putini au reusit pe picioarele lor si fara pile in Romania,iar de vreo cativa ani nu se mai doreste sa se faca scoala.........pentru ca suntem tot timpul agresati fonic de manele sau de alte nulitati.Eu zic ca poti sa te revoti.E perfect.Asta arata ca iti pasa de tara asta.Insa eu zic ca daca esti baiat destept o sa iti traiesti viata pe cat posibil incercand sa ajuti la starpirea manelelor.Astea sunt raul suprem in Romania.Mai e si coruptia si multe alte fapte reprobabile dar manelele sunt masura culturala si sociala in Romania.
|
|
Ma bucur extrem de mult sa vad ca mai sunt si alti oameni carora le pasa de Romania, dar rezolvarea nu sta in lucrurile astea! Sti dak te uiti in Istoria poporului Evreu o sa vezi k de multe ori cand la - u parasit pe DUMNEZEU au fost blestemati si tara a ajuns in locuri greu de imaginat ca si Romania, eu zic ca toate lucrurile care se intimpla azi sunt rezultatul faptului ca noi ca si popor nu la - m cautat pe DUMNEZEU si suntem Blestemati!!! Gandestete ca in Romania de la revolutie in coace, au avut loc 17000 de avorturi amplasand Romania pe locul 2 in lume si pe 1 loc in Europa la Avorturi! Tu crezi ca asta vrea DUMNEZEU? Crezi ca DUMNEZEU care a creat viata pe pamant vrea crime? Suntem ca si Tara sub Blestem! Doamne ai mila de noi!
|
2009-01-06 - ID:4169 anonim
|
|
Parasirea lui Dumnezeu.Da ai dreptate dar vezi tu....AR TREBUI SA REFORMAM RADICAL credinta noastra ortodoxa.Cred ca intelegi la ce ma refer si nu o sa exemplific.Pentru ca noi facem multe cruci si cam asta e trairea noastra religioasa.Bine nu doar la noi ci si la rusi,bulgari sau greci,dar nimeni nu spune ca ortodoxia trebuie sa fie uniforma.Si ce ar fi oare daca ortodoxia s - ar reforma in Romania,fara sa asteptam sa dea altii tonul.Cat timp biserica se comporta ca o institutie nimic nu se va schimba.
|
2009-02-09 - ID:4211 anonim
|
|
Eu sunt studenta in ultimul an...si greselile gramaticale le consider un fleac pe langa pacatele pe care le facem inaintea lui Dumnezeu!Nu consider ca este asa important sa luam si sa criticam fiecare greseala gramaticala...site - ul acesta nu e pt asa ceva.ba inca...site - ul este pt toata lumea!AICI SE DISCUTA PROBLEME DE SUFLET,PROBLEME CU ADEVARAT IMPORTANTE..NU FLEACURI CUM AR FI SCRIEREA GRAMATICALA SI LUCRURI DE GENUL ASTA!Sa punem accent pe ceea ce conteaza cu adevarat!N - o sa - ti ceara Domnul socoteala pt greselile gramaticale,ci pt viata pe care o traiesti...Gbu!
|
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT  |