LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Am asistat ca la un spectacol jalnic la alegerea lui Obama,crezand ca e o mare schimbare.Nu e!!!!!!! In primul rand am fost neplacut impresionat de fastul aratat cu ocazia alegerii de suma cheltuita.Ca doar suntem - in perioada de criza - Asta demonstreaza ca nu exista respect pentru om pe planeta pamant in nici un colt al acesteia.Iar daca omul e si credul nici atat.Din pacate poporul american e un popor credul.Nu am vrut sa cred asta chiar mi - am impus - sa judec situatia - si sa nu - trag concluzii pripite - sa - nu am idei preconcepute - Dar pot sa spun ca oricum Obama va sfarsi ca JFK. Asta asa ca sa se spulbere visul frumos.Ca doar de aia e vis si nu realitate.Am asistatca doar sunt si eu spectator si am ramas a doua oara neplacut impresionat de accelasi discurs patetic cu nimic diferit de al unui presedinte alb.Din pacate Obama care e un om destept nu am nimic de zis al carui C.V. suna bine in principiu,se discrediteaza fiind presedinte,S.U.A. NU ARE NEVOIE DE INTELECTUALI SI MANIERATI.Urmatiti - i istoria si veti vedea cum cariera militara a fost un punct cheie in castigarea alegerilor de aproape fiecare presedinte - cel putin dupa I - mul R.M.Eu va spun ca sa nu credem!!!!!!! In absolut nimic din ceea ce aflam din America ca sa mai cosmetizam minciunile.Obama chiar daca vrea sa realizeze ceva lucreaza presat de un sistem inter si intra afacerist care nu o sa - l lase.Si uite asa eu ca spectator o spun cu tarie - Alegerea lui Obama e CEA MAI MARE MINCIUNA a Tinerei Istorii Americane.Minciuna asta te miri de cand era planuita.SI CARE CUMVA CREDETI CA INTAMPLATOR S - A INTAMPLT IN PERIOADA DE CRIZA? Spun si repet - SA NU FIM CREDULI - Sa - i lasam pe americani sa fie

DATA / AUTORRASPUNSURI
2009-02-12 - ID:4219
anonim
Din tot ce spui ,reiese doar invidia. Ne pare rau ca nu suntem in cauza . Eu sincer asi dori sa ne fie atat de greu ca americanilor.Cit despre politicienii nostrii ... . Tot mai bine cu PRESEDINTELE AMERICII !
2009-02-13 - ID:4220
anonim
Nu este absolut nici o invidie.Ma mira oarecum raspunsul tau pentru ca nu esti de fapt nici pro nici conta.Tu nu ma aprobi dar nici nu ma contrazici.Asta cu invidia de unde ai mai scos - o.Eu iti spun sincer deplang America si o sa o deplang si mai mult de acum incolo.Nu ca alta tara ar fi mai breaza sau rOMANIA AR FI MAI BREAZA.Pai nici poveste de asa ceva!!!!!!!!!! O sa te convingi si tu si multi altii ce fel de minunat sistem e America.Pentru ca o sa dea startul la o serie de masura care o sa vedem la timpul potrivit cat mai sunt sau nu democratice.Din America o sa vina un val atat de pervers de control incat nici nu o sa ne dam seama ca suntem controlati.Si inca la ce nivel!!!!!!!!!! UAU!!!!!
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA