LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Ajutatima va rog. Sunt prins in capcana unor intrberi personale! Ce este acela un pacat ? Ce inseamna el, o greseala ? Si si mai mult, este masturbarea un pacat? Si va rog ajutatima si pe mine sa inteleg ce inseamna cuvantul desfranare, cat de cat mai bine .

DATA / AUTORRASPUNSURI
2009-02-05 - ID:4202
anonim
Ce varsta ai ?!
2009-02-05 - ID:4203
anonim
22. Razi de mine pentru ca nu prea inteleg ce inseamna cuv desfranare? Razi ... ca si eu rad in sinele meu de mine.
2009-02-05 - ID:4204
anonim
pacat inseamna atunci cand tu calci voia lui Dumnezeu in mod constient. Iar atunci cand tu faci acest lucru adica te masturbezi faci un pacat. ptr. ca in acel moment tu curvesti in mintea ta. Deci roaga - te sa scapi de asa ceva, am sa ma rog si eu ca Domnul sa - ti distruga intariturile astea. Pace
2009-02-05 - ID:4207
anonim
O sa renunt. Si cand spun ca o sa renunt stiu ca o sa reusesc pentru ca m - am rugat la Isus sa ma ajute. Plus pe langa altele, am aflat ca masturbarea dauneaza sanatatii f grav. Ms ca te rogi si u.
2009-02-08 - ID:4210
nelly1_yo@yahoo.com
pai hai mai frate draga ca nu suntem tampiti....Canonul 6 al Sinodului V local de Ia Laodiceea 343 - 65533Nu este ngaduit ereticilor a intra n casa lui Dumnezeu daca staruie n eres. - Pr. Gheorge Calciu Dumitreasa - Eu sunt impotriva ecumenismului! O socot cea mai mare erezie a secolului nostru - Pr. Arsenie Papacioc - Sunt impotriva! Pe viata si pe moarte impotriva! Ce ecumenism? - Pr. Ilie Cleopa - Noi ortodocsii suntem putini dar suntem Biserica intreaga. Noua nu ne lipseste nimic! Noi n - avem ce imprumuta de la protestanti dar nici de la catolici! - Pr. Arsenie Boca - Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa - se scrie corect - Iisus -
2009-02-11 - ID:4212
webplus@home.ro
Vei scapa de acest pacat. Insa sa nu te astepti sa se intample asa, dintr - o data. Ispitele revin dar de la Dumnezeu iti vine puterea de a le birui. Gandeste spre exemplu asa daca ar trebui sa platesti un pret pentru a te masturba? Daca ar trebui sa renunti la vedere pentru a te masturba? Deci ai multe motive de ai multumi lui Dumnezeu pentru corpul tau. Bucura - te de ele fa un sport joaca un baschet ... APOI VINO SI MULTUMESTE - I IN RUGACIUNE. Isus Domnul are puterea aceasta de a te ajuta si a te vindeca.
2009-02-14 - ID:4222
ylyan63@gmail.com
drag copil,ma bucur pt tine ca iti vezi graselile, ca asa te poti recuperaputerea de transformare o poti primi numai de la Dumnezeu singura solutie este sa studiezi Cartea Cartilor si acolo prin Dumnezeu - Tatal, prin Fiul care este Mantuitorul nostru si prin Duhul Sfant care ne sfatuieste TOATA SCRIPTURA ESTE INSUFLATA DE DUMNEZEU SI DE FOLOS CA SA INVETE,SA CONVINGA,SA INDREPTE,SA DEA INTELEPCIUNE IN DREPTATE PENTRU CA OMUL LUI DUMNEZEU SA FIE DESAVARSIT SI CU TOTUL PREGATIT PENTRU ORICE LUCRARE BUNA... citeste mai departe, este minunat2 Timotei 316 Dumnezeu sa te binecuvanteze cu dragostea,iertarea si lumina Lui de care avem nevoie atata cu totii. Ma voi ruga ca staruinta pentru tine,pentru ca ai fost deschis si sincer ceea ce nseamna ca ai mari sanse de a face parte din poporul lui Dumnezeu. Amin
2009-02-15 - ID:4225
anonim
man ... am un verset pt uh ... sper k o sa te ajute mai ales dak il ai in minte zilnic ... si mai ales cand vine ispita ... 1Corinteni 10 cu 13 ... Be blessed
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA