| DATA / AUTOR | RASPUNSURI |
|
Vine sfarsitul. Asa a fost proorocit in biblie si asa se si intampla. Era cam greu pe vremea aceea sa inteleaga oamenii ce e ala un cip si de ce nu poti sa cumeri sau sa vinzi fara el. De aceea proorocului nu i s - a zis termenul de cip, i s - a zis semnul fiarei. Dar uite ca lucrurile se intampla intocmai, vom muri de foame daca nu vom accepta implantarea cipului. Iar cine accepta e pierdut, pt ca cipul este semnul fiarei. In orice cod de bare al oricarui produs, inclusiv in codul de bare al cipului, apare cifra 666.
|
|
Salutare frati si surori . . . Parerea mea este ca este cat se poate de reala treaba cu cipurile . Treaba cu cipurile a inceput de foarte multi ani in urma sub forma de - teste - pe animale, apoi la oameni cu probleme serioase de sanatate - cica pentru monitorizarea permanenta si online a starii sanatatii pacientului - ! Si se pare cat de curand o sa ajunga - obligatorie - purtarea unui cip ! Totul decurg intr - un ritm continuu dupa cum toate aceste intamplari au fost prorocite in Sfanta Scriptura ! Dupa cum imi amintesc si sper sa nu gresesc ca este scris Noul Testament Evrei cap.12 vers.25 pana la 29 - Voi mai clatina inca o data nu numai pamantul, ci si cerul . -
|
2009-03-10 - ID:4263 anonim
|
|
SUNT CATEGORIC IMPOTRIVA IMPLANTARII MICROCIPULUI!
|
|
Prietenilor.... Va rog Inchideti - va gurile daca nu stiti ce vorbiti! Daca nu cunoasteti nimic despre sfarsitul Lumii mai bine taceti! Prietene daca tot ai pus intrebarea aceasta vreau sa sti k dupa scripturi si dak vei studia putin in scripturi vei vedea k niciodata omul nu - si pune un semn exterior pe el daka nu face intai un LEGAMANT INTERIOR! Semnul FIarei o sa fie un semn exterior la un LEGAMANT INTERIOR si nu o sa fie un cip care spune tu.... o sa - l poti vedea sau nu........? Eu zic k nu o sa - l poti vedea dak este sub piele sau pe pasaport sau in buletin! O sa fie ceva ce toti o sa poata vedea! Mai uitati - va si la ce spune BIBLIA cu adevarat si nu spuneti voi din ce auziti k e ceea ce spune BIBLIA k va mintiti pe voi si in acelasi timp mintiti si pe altii, si o sa mergeti voi in iad si o sa trageti dupa voi si pe altii!
|
|
Dumnezeu este in ascuns,Dumnezeu vede in ascuns!Microcipul este o particica din neputinta Satanei in fata oamenilor.
|
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT  |