LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Motivul pentru care se vor implini cuvintele apocalipsei e unul foarte simplu.Acest motiv tine de faptul ca omul in general nu e constant in credinta fata de Dimnezeu.De fapt pacatul se perpetueaza si din lipsa acestei constante.Omul nu - si da seama decat cel mult din punct de vedere pur formal si logic in nici un caz sufletesc ca el chiar poate schimba cuvintele apocalipsei.De fapt aceste lucruri prescrise se vor intampla deoarece ele sunt o urmare previzibila a unui caracter omenesc general alterat la toate nivelurile.Oamenii nu cunosc cu adevarat ce e forta lui DUMNEZEU concretizata in cele din urma in viata lor.Cei care vor ramane la sfarsitul sfarsitului sunt ca in parabola graul separat de neghina cu singura mentiune ca neghina e din pacate mult prea multa.Iar din grau atat de putin nu poti sa faci nici macar o PAINE.Adica daca nu poti sa faci nici macar o paine creezi in cel mai bun caz o paine mai mica.Vedeti voi si asta nu e numai simbol si parabola,cum trupul lui Isus e alterat si facut ca o simpla caricatura.Pai,daca tu nu ai grau sa faci o PAINE adica trupul lui Hristos INTREG,,ce faci? Faci poate o paine mai mica si zici ca de fapt e tot Hristos ca marimea nu conteaza.Dat asta e ILUZIA,care te prinde in mreje si tot asa o sa ajungi sa nu mai ai nici macar o firimitura de PAINE.

DATA / AUTORRASPUNSURI
2009-11-28 - ID:4339
www.marrya_4_u@yahoo.com
Apocalipsa nu inseamna pedeapsa ci descoperire, apocalipsa nu inseamna razboi ci eliberare.Ar fi chiar tragic, daca Dumnezeu ar inceta Sa - si mai puna planurile in aplicare si asa binele in complexa lui totalitate sa nu mai triumfe, sa nu existe o finalitate a starii de razboi intre Dumnezeu si satan. Lupta impotriva raului a fost castigata de Isus, si in virtutea Jerfei Lui noi suntem mantuiti.Insa ,lupta finala se va da la sfarsit,cand cele doua planuri spiritual si fizic se vor reuni prin prezenta autentica,reala si Vie a Lui Dumnezeu.Apocalipsa inseamna descoperire, o descoperie a voii Lui Dumnezeu fata de om, arata judecata, acea Justitie a Lui Dumnezeu facuta prin sacrificiul Fiului Sau,inseamna distrugerea definitiva a lui satan.Daniel reprezinta cifrul profetiilor Lui Dumnezeu, Apocalipsa inseamna descifrarea. Nu stiu daca te - am lamurit un pic,insa pana nu studiezi biblia cu adevar , nu ai de unde intelege.Chiar Duhul Sfant indeamna la acest lucru, existenta Lui in fiinta noastra nu inseamna acumularea unor adevaruri in mod automat, ci ele trebuie cautate in Cuvantul revelat,biblia.
2009-12-30 - ID:4347
anonim
Consideri ca asta e de fapt Planul Lui Dumnezeu? Ca apocalipsa inseamna revelare? Pai atunci ce am zis gresit? Am zis doar ca omul e in ratacire fata de Dumnezeu si ca la Judecata se condamna singur. Ca daca Dumnezeu are atribute benefice pe care nu le mai enumar si omul nu II face Voia acest lucru duce la dezastrul apocalipsei.Nu cred ca am zis altceva.Doar ca e ceva iminent daca oamenii nu schimba deloc atitudinea fata de Dumnezeu.Atat!!!
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA