LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Pace frati si surori ... indraznesc sa va rog cu lacrimi in ochi sa ne rugam zi de zi pentru un copil pe nume Luca Stefan care este bolnav de leucemie si a carui parinti sunt disperati ... ca Domnul nostru Isus Hristos sa - l binecuvinteze pe acest copil cu o vindecare miraculoasa, sfidand stiinta omului medicina in care se incred oamenii si care au inceput sa uite ca adevarata Salvare si Vindecare este Domnul Isus Hristos ... am sa va dau link - ul site - ului unde puteti citi si vedea povestea acetui copil ... httpwww.acasatv.ronoutati - acasaemisiunila - povestiri - adevarate - micutul - luca - are - nevoie - de - 100 - 000 - de - euro.html ... eu personal cred ca nu de bani avem nevoie, ci de dragoste, de credinta in Domnul nostru Isus Hristos ... m - as bucura frati si surori sa ne unim in rugaciune si in dragostea ce o purtam ptr Domnul si sa ne rugam ptr cei in suferinta. Domnul Isus Hristos sa va binecuvinteze frati si surori si sa va indrume pe Calea cea Buna. Laudat sa fie Domnul. Amin
>> publicat de: faith.seeker33@yahoo.com

DATA / AUTORRASPUNSURI
2009-03-22 - ID:4269
anonim
Tu ai dreptate ca doar credinta in Dumnezeu vindeca cu adevarat.Dar nu cred ca se pune problema in a - sfida - medicina.De ce sa nu incercam putin sa avem credinta adevarata in Dumnezeu dar sa nu respingem nici medicina.Pentru ca absolut tot ce se face dupa placul si Voia lui Dumnezeu NU E GRESIT.Eu zic sa incercam acest lucru.
2009-03-22 - ID:4270
anonim
Eu nu cred ca medicina e in contradictie cu credinta in Dumnezeu.A uita sau a nu uita de Dumnezeu si de puterea vindecatoare a Lui e independent de existenta medicinei.Eu chiar ma intreb daca oamenii care au rude sau prieteni sau cunoscuti la spital se raoga la Dumnezeu,sau se inchina la doctori cum s - ar inchina la idoli.Sa nu uitam ca si doctorii sunt oameni,iar in momente de cumpana ca acelea oamenii de obicei se intorc spre Dumnezeu,pentru ca atunci isi dau seama desi tarziu ca nu mai e alta speranta decar EL.
2010-04-12 - ID:4359
anonim
puteti sa va rugati pt o persoana tanara bolnava de hpatita b cronica? sa se vindece curand? cu ajutorul Domnului Isus, bineinteles multumesc
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA