LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Cum poti descrie FERICIREA ?...nu sunt destule cuvinte inventate in lume si poate nici viata nu imi va ajunge pentru a o descrie,chiar daca de acum incolo as inventa un cuvant in fiecare moment al ei. Probabil datorita faptului ca fericirea ,precum viata nu ne apartine noua ci ne este imprumutata de sus,de pe un drum cu un singur sens.Lucrurile pe care le - am dorit eu,nu le - am putut obtine niciodata cerandu - le sau luptandu - ma pentru ele. Cum poti sa lupti pentru tandrete? Sau pentru duiosie ?Cel mult poti sa le astepti...Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce - ti place,ci sa - ti placa ceea ce faci.Viata e facuta sa o traim si sa ne cautam fericirea.Fericirea ori ne asteapta ,ori ne cauta si ea pe noi.Asa sa fie oare ?
>> publicat de: luciana_m59@yahoo.com

DATA / AUTORRASPUNSURI
2009-03-23 - ID:4272
anonim
Nu fericirea asta.Fericirea LUI DUMNEZEU,e lupta si sudoare.Sa nu crezi ca e un drum drept.Nu putem sa fim romantici si sa credem ca o sa ne cuprinda duiosia.Sa stii ca toti sfintii au suferit tot felul de lucruri.Pentru ca nu se putea si nici nu se poate altfel.DUMNEZEU NU E DIN LUMEA ASTA.Ar trebui sa ne impacam cu gandul si sa acceptam ca pe DUMNEZEU NECUNOSCUT lumea i - l RESPINGE,iar pe ADEPTII LUI ADEVARATI INTOTDEAUNA II PEDEPSESTE.Pentru ca asa e lumea.La Dumnezeu ajungi prin iubire dar in ciuda a ceea ce preferam sa credem IUBIREA E SUFERINTA.Altfel nu se poate.SACRIFICIUL IN NUMELE LUI DUMNEZEU NU ARE VALOARE.
2009-06-18 - ID:4292
ninu_eagle@yahoo.com
Fericirea nu vine, si nu poti sa o ai fara de DUMNEZEU. nu poti sa o desparti de DUMNEZEU, nicidecum. Pt ca DUMNEZEU bucurie pace dragoste ..... Daca i - L gasesti pe DUMNEZEU, 100 gasesti si fericirea!
2009-07-11 - ID:4298
anonim@yahoo.com
A fi fericit inseamna a fi linistit! Proverb indian.
2009-10-06 - ID:4317
florian_vochescu@yahoo.com
Fericirea?Tocmai am cumparat o carte de la biserica - Fericirea nu este un accident - de Richard W De Haan,editura GBV. Intr - adevar,asa cum spuneti,omul este creat pentru fericire in primul rand.Insa unii o gasesc mai repede altii mai greu,unii niciodata.In primul rand depinde de ce crezi.Daca tu crezi ca meriti sa fii fericit si ca Domnul vrea asta,o sa fii mai devreme sau mai tarziu.Daca insa te ingropi in sentimente de vinovatie,ganduri negative,autocondamnare excesiva si crezi ca trebuie sa te chinui toata viata ca asa e drept,te vei chinui.Vedeti dumneavoastra,multi dintre noi am ramas cu imaginea unui Dumnezeu razbunator, pedepsitor si aspru,asa cum ne - au invatat parintii sau bunicii.Insa cine l - a primit cu adevarat pe Domnul Isus in inima sa,il descopera pe Domnul iubitor,iertator, intelept si plin de credinciosie fata de Creatia Sa.Dumnezeu este bun,incredibil de bun ,iertator si iubitor.Uneori nu ne vine sa credem asta pentru ca nu ne convine sa fim si noi asa,sau pur si simplu nu stim cum. Ca sa scurtez,fericirea este in Domnul.Ramaneti in Domnul Isus si veti pastra fericirea.El este Calea,Adevarul si Viata.Numai prin El putem ajunge la Tatal.Deci,oameni buni,cand il cautati pe Tatal,nu uitati ca ne - a trimis pe Cineva care sa ne conduca la El.Nu IL mai cautati singuri,rugati - l pe Isus sa va insoteasca!Nu va va refuza,cu conditia sa ii faceti loc in inima voastra.
2009-12-30 - ID:4346
anonim
Fercirea ca si toate atributele pozitive tine de a face Voia Lui Dumnezeu.
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA