| DATA / AUTOR | RASPUNSURI |
|
simplu,orice viciu are si dezvat. poate nu dintr - o data, dar incerci sa fumezi din ce in ce mai putin si in 2 - 3 luni te - ai lasat. e doar o chestiune de vointa si depinde numai de tine.
|
|
Eu m - am lasat cu urmatoarea reteta
- in prima saptamana am injumatatit tigarile zilnicein loc de 20 am fumat 10
- in a doua saptamana din nou jumate din saptamana precedentain loc de 10,am fumat 5 pe zi
- in a 3 - a saptamana am fumat 2 tigari pe zi.
Intre timp,multe rugaciuni la Domnul Isus sa iti dea putere sa rezisti.
- Din a 4 - a saptamana fumezi 1 - 2 tigari la 2 - 3 zile,dar trebuie sa iti gasesti ceva,o activitate cu care sa consumi energiaagitatia suplimentara.De exemplusport - jogging,fotbal,tenis,gimnastica,sala de forta,arte martiale.Sau o munca mai dinamica.
Din a 5 - a saptamana poti sa nu mai fumezi sau sa fumezi una - doua tigari doar in weekend la cafea.
Din a sasea saptamana spui pa tigarilor.
Atentie!Daca si bei,ia - le pe rand.Nu te lasa de amandoua odata.Succes si Duhul Sfant al Domnului sa fie cu tine in aceasta incercare!
|
|
da este pacat ceea ce fac oameni de stiinta pentru ca ei nu au inteles care este rolul lor pe pamant. Stiinta va distruge omenirea nu rugaciunea si postul.
iar de fumat poti sa te lasi foarte usor prin rugaciune si post!
Pentru ca nimic nu face omul fara voia lui! Roaga - te lui Dumnezeu sa lasi acest viciu care nu - ti este de folos ci mai rau iti grabeste pieirea sufletului tau!
Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa ne ierte pe noi pacatosii!
|
2009-12-25 - ID:4344 anonim
|
|
Pai e cel mai mare pacat ce fac oamenii de stiinta daca prin stiinta intelegem savantii,psihologii, sociologii doctorii si asa mai departe.Pai e pacat ca se cred toti dumnezei si considera ca au aflat cand s - a sfarsit lumea desi in Biblie se spune clar si nu mai reiau aspectul asta.De fumat te lasi prin vointa si rugaciune sau daca un doctor iti spune sa te lasi ca altfel te cureti,In general ascultam de doctori mai ales atunci cand moartea ne bate la usa.Sper sa nu ajungi acolo asa ca incearca cu post rugaciune si vointa.Toate bune
|
|
Controversatul numar 666 nu este decat procentul de oameni care vor fi ai satanei,adica 66,6.Daca citesti Zaharia, se spune clar ca o treime vor fi ai Domnului,iar restul ai celui rau.O treime inseamna 13, adica 33,3 iar restul este 66,6.
Nu are nici o legatura cu pasapoartele.
|
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT  |