LISTA SUBIECTE      SUBIECT NOU

SUBIECT: Va salut!Oameni buni,dati - mi va rog un sfat,poate aveti si voi copii mari.Am un fiu de 13 ani care de la un timp viseaza zi si noapte numai fete.Tragandu - l de limba,am aflat ca in curand doreste sa aiba o relatie sexuala ca nu mai poate rezista presiunii.Are tot felul de vise si nu se poate concentra la scoala.Nu stiu ce sa fac.Si eu am avut o energie sexuala mare in adolescenta si tatal meu mi - a taiat orice initiativa atunci.Mai tarziu insa am avut probleme cu fetele,am devenit f.timid si complexat.Din aceasta cauza am trecut si prin necazul unui divort casatorindu - ma cu o femeie nepotrivita.Acum sunt bine,slava Domnului caci numai Isus Domnul m - a scos la liman,credeam ca o sa mor sau o sa sfarsesc intr - un azil de nebuni. Deci sunt intr - o mare dilema,ce sa alegsanatatea copilului sau Legea Domnului?Sau cum sa le impac pe amandoua?

DATA / AUTORRASPUNSURI
2009-10-18 - ID:4322
anonim
Buna Anonim, sfatul meu ar fi urmatorul Incearca sa interzici pe cat se poate accesul fiului tau la diferite forme de distractie care ar puteasa - l distraga de la invatat cum ar fi Internetul, filmele interzise minorilor si chiar anturajul in care este. incearca sa - i cunosti anturajul si astfel vei incepe sa - l cunosti si pe el. Pentru a nu se plictisi prea mult in lipsa acestor lucruri de care va trebui sa - l debarasezi pune - ti fiul sa citeasca tot soiul de carti care crezi ca - i vor fi necesare in viata printre care si Biblia, Vietile Sfintilor, si sa invete cate o rugaciune. Pentru inceput asta ar trebui sa faci... Ah era sa uit! Si multa rugaciune din partea ta si asotiei tale. Si incearca sa mergeti la Sfanta Biserica in fiecare Duminica impreuna cu fiul dumneavoastra sa va rugati pentru luminare duhovniceasca. Nu uitati sa va rugati pentru fiul dumneavoastra!!! Niicioadata nu e prea tarziu! Dumnezeu sa va aiba in paza!
2009-10-20 - ID:4326
anonim
roaga te pt el ,,asa ceva am fost si eu dar cu isus am reuist
2009-11-05 - ID:4327
simionl@k.ro
ispita e normala si fireasca, altfel cum am putea dovedi ca iubim pe Dumnezu mai mult decat pe noi insine? Diavolul vine cu tot soiul de teorii care mai de care mai - temeinice - ori - stiintifice - . Macar de - ar muri cineva din lipsa de activitate sexuala, ar fi un exemplu pt. toti muritorii credinciosi si s - ar bucura de mare cinste in ceruri. Daca baiatului ii sta mintea numai la femei, atunci e alegerea lui, se va duce in iad ca multi altii...... uite cum am reusit eu mancare putina si vegetala, fara carne sau alte minunatii culinare. In 2 - 3 luni maxim ii va scade apetitul sexual aproape de zero.Sa nu se abata de la regim decat daca se insoara, caci pofta va reapare cand va incepe sa manance consistent. Toata viata o permanenta respingere a oricarui material cu conotatie sexuala video, audio, discutii, bancuri etc. Indeparteaza - l de gasca ori baietii de cartier care nu fac decat sa il traga in jos. Sa se dedice postului si rugaciunii, materialelor biblice etc. E foarte posibil ca el nici macar sa nu te asculte, atunci e alegerea lui, fiecare cum isi asterne asa doarme. Tu ca parinte ai totusi responsabilitatea sa il indrumi, sa ii arati, dar e alegerea lui spre ce opteaza Rai ori iad......
2009-11-14 - ID:4330
www.marrya_4_u@yahoo.com
Omule,relatii sexuale la 13 ani ? Apetit sexual? Si mai ne intrebam de ce se intampla atat de multe! Copilul dvs.ar trebui invatat sa se roage la Isus, sa citeasca despre Isus,biblie,viata,sa faca sport,sau daca tot mai are astfel de tentinte, mers la psiholog. Cum poti sa vorbesti de sanatate fizica, atunci cand incepi o astfel de activitate sexuala anormala? E copil, vorbiti cu el, certati - l daca e nevoie ,faceti - l sa inteleaga ca sexul inainte de vreme inseamna moarte chiar fizica, nu numai spirituala.Nu are lagatura o casatorie neferitita cu sexul, ca doar nu traiesti prin sex, ci prin comunicare.Adevarata dragoste inseamna comunicare si respect.
2010-01-01 - ID:4348
alexx_nike90@yiahoo.com
punel sa se roage la Domnul frate sal scape de duhul acesta. roagate si tu pentru iel. si spunei sa evite sa se uite la fete ambracate indecente.Domnul sal antareasca
2010-01-01 - ID:4349
alexx_nike90@yiahoo.com
punel sa se roage la Domnul frate sal scape de duhul acesta. roagate si tu pentru iel. si spunei sa evite sa se uite la fete ambracate indecente.Domnul sal antareasca
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT

PAGINA ANTERIOARA