|
Ce legatura are una cu alta?
Dumnezeu a lasat femeia, pentru a fi perechea barbatului.Daca este o iubire in afara casatoriei, sau fara casatorie, atunci se schimba totul.
Cine este omul care poate sa - I ia locul lui Dumnezeu?
Daca te - ai uita mai bine la femeie,ai vedea ca ceea ce conteaza e creierul nu fizicul.
Iar o femeie cu creier nu poate fi o pricina de poticnire.
Din pacate ,barbatii care se lasa dominati fizic de femeie sunt incapabili sa dezvolte o relatie normala, bazata pe comunicare si respect.Iubirea este lasata de Dumnezeu, insa a face din femeie un obstacol in relatia ta cu Dumnezeu, si o icoana la care sa te inchini, chiar imi repugna acest aspect, ignora chiar ceea ce a lasat Dumnezeu, si anume curatenia morala.
O astfel de iubire nu zideste, ci darama.O astfel de iubire e o iluzie,pentru ca desbraca omul de sentimentul de puritate.Iubirea adevarata e pura, e adanca, ea Il include pe Dumnezeu, chiar daca nu in mod direct.iubirea patimasa, nu lasa loc limpezimii gandurilor, nu te ajuta sa renasti, ci te ingroapa in propria - ti dorinta. Ea nu e fireasca, ci lipsita de stralucire. Pentru ca stralucirea iubirii consta in aducerea sentimentelor la o singura esenta, aceea de comunicare. De multe ori pasim in viata, dusi de valul amagirii, si cu timpul, ajungem sa gasim imperfectiuni, perfectiunii aparente femeia in cazul de fata,sau ceea ce o data iubeam, devine demn de dispretuit.
Daca o femeie devine partener de viata, atunci iubirea implinita, inseamna sacrificiu, respect si responsabilitate, in primul rand.
Daca femeia devine idol,atunci trebuie spart, demolat,ca pe ceva nefiresc. Nimeni pe lume nu e perfect, ori iubirea adevarata e a gasi in cel iubit ocrotire si liniste, si a trece peste greseli si imperfectiuni. Daca gasesti perfectiunea intr - un om, s - ar putea ca mai tarziu, aceasta perfectiune sa tii se para cel mai groaznic defect.Iar cel mai groaznic defect la o femeie este feminitatea dusa la extrem, pana la imoralitate.
Daca femeia e cu mult bun simt, desteapta,si inainte de toate credincioasa, atunci numai de bine,insa ,daca te trage in jos in credinta ta, atunci trebuie sa te gandesti ca ai cap nu numai organe. Desteptaciunea unei femei, o gasesti in puterea cuvintelor,in puterea motivatiei, in felul cum vede viata.
Nu incerca sa alergi dupa o presupusa comoara, caci s - ar putea sa te alegi cu cenusa.
|
|
Nu este nici o problema ca iubesti o femeie, este ceva firesc.Nu inteleg insa de ce spui ca Dumnezeu este pe locul secund, desi sugerezi ca ai dori sa fie pe primul loc.De ce nu ii dai voie sa fie pe primul loc? Ce te retine? Credinta ta? Sau femeia?
Nimeni din afara noastra nu ne poate impune sa credem sau sa gandim ceva, decat cu acordul nostru.Inteleg ca lupta se da intre firea pamanteasca si Duhul Sfant. Este ceva normal.Numai ca trebuie sa iti exprimi vointa in mod clar eu vreau ca Dumnezeu sa ocupe locul principal in inima Mea.Roaga - l pe Domnul sa te ajute, posteste in acest scop.Intreaba - te ce este mai importanta mantuirea si viata vesnica sau bucuriile trecatoare ale dragostei cu femeia? In cazul in care femeia respectiva exercita o influenta sexuala foarte puternica, coplesitoare asupra ta, ar fi bine sa o eviti si sa cauti alta.Astfel de femei sunt - calea cea mai sigura catre iad - .
In plus, orice relatie cu o femeie trebuie legalizata spiritual, in fata lui Dumnezeu.Altfel de relatii inseamna curvie.
|
|
Florine, pentru mine Dumnezeu a fost pana acum 3 - 4 ani o mare necunoscuta in toate sensurile.Nu ca acum s - a schimbat ceva.Viata mea e cum e si nu mai descriu.Tu spui ca nu intelegi de ce am spus ce am spus.Pentru ca nici eu nu inteleg.Uite m - am mai informat de exemplu ultima data despre controlul pe care - l exercita biserica catoloca ca institutie si manipularea care o face si modul in care aceasta biserica renega de Isus sub masca ca de fapt i - l accepta etc.Florine imnstitutiile religioase distrug din pacate orice sistem de valori morale.L - au distrus si pe al meu.Mie imi e greu sa reconstruiesc un sistem legat de Dumnezeu.Florine nu - i mai poti crede nici pe catolici nici pe ortodoxi nici pe budisti si in general nici o organiyatie religioasa, pentru ca aceste institutii sunt cele care intretin o miyerie groaznica in lume si mai mult decat vina oamenilor ca ajung in iad si aceste institutii le mai dau o mana de ajutot sa ajunga cat mai repede.Eu am ratacit si intre aceste alte capcane si inca nu imi e clar daca mai ratacesc.Stiu doar ca imi e greu sa - mi construiesc un sistem de valori si de credinta al meu.Bisericile nu le cred ca spun doar minciuni si jumatati de adevar,Nu le cred si punct.Bisericile tin omenirea in suprema indoctrinare,Ele sun supremul sistem de distrugere alaturi de sistemul politico - economic si legat de acesta.Dumnezeu le e numai pe buza si nu in imina.Imi e greu dragostea pentru o femeie a fost probil o capcana pentru mine, in ratacirea asta a mea pe care ti - am motivat - o mai sus.Oricum mersi de raspuns
|