| DATA / AUTOR | RASPUNSURI |
|
E greu de zis ce ai de facut, asta numai Domnul stie. Dar iti pot spune ca a lua o viata care nu iti apartine si nu ai creat - o tu, e o mare gresala. Crezi ca Iuda a fost iertat pt ca s - a sinucis ? Nu imi pot da cu parerea ce ai de facut, pt ca abia inteleg voia Domnului pt mine, cu atat mai putin pt altii. Dar sfatul meu personal, fara sa stiu ceva de la Domnul in privinta ta, e sa te rogi Domnului, sa postesti, sa citesti din biblie etc, si poate ca pana la urma Domnul iti va zice ce ai de facut.
|
2010-06-24 - ID:4375 anonim
|
|
Nu stiu de ce ai incercat sa te sinucizi? Din disperare? Sa stii ca sunt probleme cu adevarat grave, boli si necazuri mari in familii, morti neasteptate, oameni care isi pierd casele sau te mai miri ce.....Poate ca si pentru tine a fost o problema grava dar..........? privind in urma ce zici?chiar a fost? Insa pentru Dumnezeu cu siguranta orice problema a noastra e importanta.Asa ca daca ii ceri iertare El te iarta.Simplu nu?
|
|
Sinuciderea nu este ceva bun, indiferent motivul pentru care o faci.Gandurile de sinucidere vin intotdeauna de la cel rau, iar fapta in sine nu te poate duce decat in iadul vesnic.
Dupa cate spui, viata ta este un cosmar langa acest baiat, nu stiu de ce mai stai cu el.Probabil ai devenit dependenta intr - un fel sau altul de personalitatea lui.
Ce trebuie sa faci este sa te rogi intens Domnului, sa postesti macar o zisa nu mananci nimic, si sa il rogi sa iti dea o scapare din acest cerc vicios, aceasta relatie care te duce la autodistrugere.Este foarte important sa te desprinzi de dependenta de omul acela si sa te prinzi de mana lui Hristos.El mereu are o mana intinsa, roaga - te, posteste, pocaieste - te pentru faptele tale si spune - i ca nu mai faci.Apoi tine - te strans de El. Vei gasi persoane care IL iubesc mai mult pe El decat pe sine.
|
|
nu stiu cum o fiica de a lui dumnezeu ajunge sa iubeasca un astfel de caracter satanizat? cum nu pot intelege cum lumina cu intunericul nu poate fi impreuna asa nici tu cu acel om mai ales ca nu a fost bine ca ai despartit o prietenie mai mult ca satana tia umbrit mintea si tea facut sa iti iei viata dumnezeul tau este acest barbat? nu te judec te mustru din partea domnului toti care fac aceste lucruri risca sa devina fii ai satanei si mai cred astept raspunsul tau cu mult drag
|
RASPUNDE AICI LA ACEST SUBIECT  |