:::::::: ok XCOM.RO,Programe utilizate.,webdesign responsive,pagini web pentru mobil,realizare site,promovare,website,magazine,online,realizare pagini web,php,javascript,programe internet
1||, Programe utilizate - CLICK AICI PENTRU DETALII

Programe utilizate

Construcția unei pagini web presupune utilizarea de limbaje de programare specifice:

■ HTML5 - structura moderna recunoscuta de toate dispozitivele mobile sau fixe

■ PHP - limbaj de programare interpretat de server care poate genera cod html sau facilităti de comunicare cu bazele de date sau alte elemente grafice ale paginilor web.
[PHP is a server-side scripting language created in 1995 and designed for web development. PHP = Hipertext Preprocessor]

■ Javascript - cel mai uzual limbaj de programare utilizat si interpretat direct de navigatoarele de internet.
[JavaScript is a popular programming language that's built into all the major web browsers and used to make web pages interactive.]

■ MySQL este un limbaj de gestionare a bazelor de date fiind necesar acolo unde informatiile preluate online trebuie stocate și afișate în timp real. MySQL este o versiune a programului SQL.
[MySQL is a database management system. A database is a structured collection of data.]
OPTIMIZARE
OPTIMIZARE STRUCTURĂ WEBSITE
Pentru o pagină deja creata se pot realiza modificări de structură interna a paginii care sa ducă în final la o mai buna scanare în mod . . .
detalii aici
RESPONSIVE - SOLUȚII PENTRU TABLETE SI MOBIL
Navigarea de pe dispozitive mobile gen tabletă/telefon reprezinta deja un fapt cotidian. Este recomandat să aveți un website care se adapteaza . . .
detalii aici
ADMINISTRARE DIRECTĂ
Există situații în pagina dumneavoastră web nu mai contine informația pe care o doriti sau aceste informații necesită actualizări . . .
detalii aici
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
COD VERIFICARE code